AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış insan görmek

Kahve falında kararmış insan görmek

Kahve falında kararmış insan görmek mevki kaybına uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, ün salacağına, hayırlı işlere girileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kararmış insan gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında insanı kararmış görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kararmış insan görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkeme kararı görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlenme kararı almak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalettir.

Kahve falında kararsız olduğunu görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış tencere görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba almaya karar vermek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir