AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kaka yaparken görmek

Kahve falında birini kaka yaparken görmek

Kahve falında birini kaka yaparken görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok mutlu olunacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, rahatlığa erileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında birini kaka yaparken gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında civciv kakası görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek ve kakasını görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kaka eline almak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı kaka yapmak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet eder.

Kahve falında suyun içine kaka yapmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına kaka yapmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir