AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ve kakasını görmek

Kahve falında bebek ve kakasını görmek

Kahve falında bebek ve kakasını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında bebek ve kakasını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin kakasını yaptığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalettir.

Kahve falında bebek ve kaka görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka yapan bebek görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir