AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet eder.

Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında köpek kakası yemek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında köpek kakası görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kaka yaptığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka yapan köpek görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yerlere kaka yapmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bebek görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun kakası görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir