AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip görmek

Kahve falında ip görmek

Kahve falında ip görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ip gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında ip atlayanı görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ip kesmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ince beyaz ip görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulur.

Kahve falında ipten aşağı inmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Kahve falında ip köprüde yürümek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ipte asılı insan görmek inancının eksileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir