AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo ip görmek

Kahve falında bordo ip görmek

Kahve falında bordo ip görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, güzel günlerin geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo ip gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Kahve falında bordo ip görmek her geçen gün başarıların artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo kazak giymek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk halı görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bordo etek giymek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renk araba almak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo palto giymek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo araba görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo kıyafet görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir