AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün ip almak

Kahve falında yün ip almak

Kahve falında yün ip almak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yün ip almak gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Kahve falında yün ip yumağı görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı yün ip görmek ruh sağlığının bozulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yün ip sarmak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına yorulur.

Kahve falında yün ipler görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yünden ip görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün ip görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün örgü ipi görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yün ip görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sürekli tartışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir