AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıstavroz görmek

Kahve falında ıstavroz görmek

Kahve falında ıstavroz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında ıstavroz gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek para kazanmasına da vesile olacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı ıslatmak darlık içine düşeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ıslanmış görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ıspartaya gitmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine inanılır.

Kahve falında nohut ıslatmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir