AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hapishanede görmek

Kahve falında kendini hapishanede görmek

Kahve falında kendini hapishanede görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kendini hapishanede gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Kahve falında hapishanede çalışmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneyi görmek sıkıntılarını atacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini hapishane görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hapishaneden birinin çıktığını görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini hapishane görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında hapishanede ağlamak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında hapishanede gezmek maddi açıdan rahata erileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir