AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye düşmek

Kahve falında hapishaneye düşmek

Kahve falında hapishaneye düşmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hataların telafi edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye düşmek gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında hapishane düşmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hapishaneye düşmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapishane girdiğini görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında hapishaneyi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık hapishane görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı hapishanede görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden kaçmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu hapishanede görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir