Kahve falında birini görüp şaşırmak

Kahve falında birini görüp şaşırmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, insanlarla tartışacağına, heveslerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini görüp şaşırmak gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında birini görüp şaşırmak kimden akıl soracağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, bereketin eksileceğine yorulur.

Kahve falında şaşırmak görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Kahve falında şaşı birini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında şaşı görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin yolunu şaşırmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir