AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okurken şaşırmak

Kahve falında kuran okurken şaşırmak

Kahve falında kuran okurken şaşırmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını kuran okurken görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okurken zorlandığını görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek kişinin adeta gençleşeceğine, gerginliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kuran okurken görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken uyanmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini kuran okurken görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir