AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşı görmek

Kahve falında şaşı görmek

Kahve falında şaşı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında şaşı gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında şaşırmak görmek hak yolundan ayrılmayacağına, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi şaşırmak muradın yerine geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda şaşırdığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini görüp şaşırmak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şaşırmış birini görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında şaşı göz görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına delalettir.

Kahve falında şaşı kedi görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri şaşı görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir