AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşırmak görmek

Kahve falında şaşırmak görmek

Kahve falında şaşırmak görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, getirisinden daha fazla olacağına, sıkıntılarını atacağına, tatsızlıkların aşılacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Kahve falında şaşırmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Kahve falında şaşı kedi görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazda şaşırdığını görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri şaşı olmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şaşı göz görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerini şaşı görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şaşırmak bir anda atılıma geçeceğine, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yolu şaşırmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir