AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi itmek

Kahve falında gemiyi itmek

Kahve falında gemiyi itmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayır ve bereketin artmasına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında gemiyi itmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan öğüt alabilirsiniz.

Kahve falında gemi itmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyi itmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü itmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçuruma itmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tren itmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birini uçuruma itmek kazançlarının gittikçe azalacağına, refah düzeyinin artacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı itmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan itmek insanlar tarafından sevileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir