AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dargın görmek

Kahve falında birini dargın görmek

Kahve falında birini dargın görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini dargın gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ölüyü dargın görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, onlara değer vereceğine işarettir.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında dargınların barıştığını görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hakkını alacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle dargın olmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dargın olmak iyi halini yitireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir