AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle dargın olmak

Kahve falında birisiyle dargın olmak

Kahve falında birisiyle dargın olmak maddi sıkıntısı olmayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, eşyaların yenileneceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dargın olmak gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle dargın olduğunu görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dargın olduğun kişiyi görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek insanları sakinleştireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında dargın olduğun biriyle kavga etmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir