AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok zayıf görmek

Kahve falında birini çok zayıf görmek

Kahve falında birini çok zayıf görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, amaçlarına ulaşmaya, sorumlulukların yerine getirileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birini çok zayıf gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında başkasının zayıflamış görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını zayıf görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında derslerden zayıf almak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek haram mala, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir