AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının zayıflamış görmek

Kahve falında başkasının zayıflamış görmek

Kahve falında başkasının zayıflamış görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının zayıflamış gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında zayıf inek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf kurbanlık görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı zayıf görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında zayıf olduğunu görmek daha çok iş yapacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok zayıf birini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine inanılır.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında akrabanı zayıflamış görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir