AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok çirkin görmek

Kahve falında birini çok çirkin görmek

Kahve falında birini çok çirkin görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çok çirkin gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında insanı çirkin görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini çirkin görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında birini çok çirkin görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir erkek görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir