AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini cin çarptığını görmek

Kahve falında birini cin çarptığını görmek

Kahve falında birini cin çarptığını görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini cin çarptığını gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Kahve falında başkasına cin çarptığını görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birine cin çarptığını görmek güzel haberler alacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini cin çarptığını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cinin çarptığını görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kalp kırıklığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin duvara çarptığını görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir