AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine cin çarptığını görmek

Kahve falında birine cin çarptığını görmek

Kahve falında birine cin çarptığını görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sonuçtan memnun kalacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine cin çarptığını gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında başkasına cin çarptığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birine cin çarptığını görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında birini cin çarptığını görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinin çarptığını görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytan çarptığını görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek insanların takdirini kazanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında geminin çarptığını görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir