AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızına araba çarptığını görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneme araba çarptığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek kasasının daha çok para dolacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına inanılır.

Kahve falında birini araba çarptığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında annesine araba çarptığını görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir