AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin duvara çarptığını görmek

Kahve falında birinin duvara çarptığını görmek

Kahve falında birinin duvara çarptığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hem çok mutlu olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin duvara çarptığını gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında birinin duvara çarptığını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın duvara çarptığını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazançta zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonun çarptığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cinin çarptığını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini elektrik çarptığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulur.

Kahve falında başkasını elektrik çarptığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında birini cin çarptığını görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak çarptığını görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, tatsız durumların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir