AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek akıllı adımlar atacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet eder.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine araba çarptığını görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hak yolundan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Kahve falında kendini araba çarparken görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir