AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinden kaçtığını görmek

Kahve falında cezaevinden kaçtığını görmek

Kahve falında cezaevinden kaçtığını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kazancı arttıracağına inanılır.

Kahve falında cezaevinden kaçtığını gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Kahve falında cezaevinden kaçtığını görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında cezaevi arabası görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinden birinin çıktığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sağlığının yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevine gireni görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet eder.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalettir.

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek kavgaların büyüyeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri cezaevine girmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir