AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine gireceğini görmek

Kahve falında cezaevine gireceğini görmek

Kahve falında cezaevine gireceğini görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, zenginliğe kavuşulacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hem de zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında cezaevine gireceğini gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında cezaevi kapısı görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde namaz kılmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Kahve falında cezaevine gireceğini duymak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir