AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevini ziyaret etmek

Kahve falında cezaevini ziyaret etmek

Kahve falında cezaevini ziyaret etmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında cezaevini ziyaret etmek işlerinde kara geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevinden kaçmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinde namaz kılmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki kardeşini görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir