AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bulaşık görmek

Kahve falında temiz bulaşık görmek

Kahve falında temiz bulaşık görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, başarısının azalacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında temiz bulaşık gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında temiz bulaşık görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış temiz bulaşık görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak zor günlerin uzaklaşacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık suyu içmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında bulaşıkların yıkandığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir