AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazından bıçaklamak

Kahve falında birini boğazından bıçaklamak

Kahve falında birini boğazından bıçaklamak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazından bıçaklamak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında birini boğazından bıçaklamak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Kahve falında aslan bıçaklamak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalet eder.

Kahve falında yakınını bıçaklamak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini bıçaklamak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadın bıçaklamak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kişinin muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman bıçaklamak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi kendini bıçaklamak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir