AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını bıçaklamak

Kahve falında yakınını bıçaklamak

Kahve falında yakınını bıçaklamak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Kahve falında yakınını bıçaklamak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı bıçaklamak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenini bıçaklamak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu bıçaklamak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, eskisinden de iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeş bıçaklamak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi bıçaklamak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında babayı bıçaklamak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir