AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini bıçaklamak

Kahve falında başka birini bıçaklamak

Kahve falında başka birini bıçaklamak mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında başka birini bıçaklamak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başka birini bıçakladığını görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi bıçaklamak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, rahatının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunu bıçaklamak atılan adımların boşa çıkacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kendini bıçaklamak çok resmi görevlerde bulunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık bıçaklamak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kalp bıçaklamak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir