AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin seni bıçakladığını görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, el açmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının birini bıçakladığını görmek içini açmaya karar vereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, alanında marka bir isim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek kazancının eksileceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir