AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bıçaklamak

Kahve falında kadın bıçaklamak

Kahve falında kadın bıçaklamak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın bıçaklamak gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında bir kadını bıçaklamak rahatının bozulacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın bıçaklamak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını bıçaklamak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadını bıçaklamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kazancının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında kocayı bıçaklamak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini bıçaklamak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Kahve falında anne bıçaklamak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir