AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendini bıçaklamak

Kahve falında kendi kendini bıçaklamak

Kahve falında kendi kendini bıçaklamak emeklerinin karşılığını bulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kendini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kardeşi bıçaklamak malların artacağına, kişinin şansının artacağına inanılır.

Kahve falında biri bıçaklamak hoşgörülü biri olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kadını bıçaklamak sıkıntılı bir döneme gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini bıçaklamak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmak ve bıçaklamak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında akraba bıçaklamak karamsarlığa düşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenini bıçaklamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir