AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz başörtülü birini gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz başörtü takmak hiçbir sorun yaşamayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak işlerin rast gideceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Kahve falında birine başörtü vermek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında başörtü kaybetmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir