AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı bağlamak

Kahve falında atı bağlamak

Kahve falında atı bağlamak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atı bağlamak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında at bağlamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atı bağlamak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca çaput bağlamak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında iple birini bağlamak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir