AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek yaptığı işte sivrileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek hayatının başarılarla dolacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu sünnet olduğunu görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu sünnet etmek bazen umutlarını yitireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu sünnet ettirmek helal kazanca sahip olunacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir