AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde padişah görmek

Kahve falında at üstünde padişah görmek

Kahve falında at üstünde padişah görmek sahip olacağı malın faazlalığına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, yüzünün güleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında at üstünde padişah gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında at üstünde padişah görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işarettir.

Kahve falında atlı padişah görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında padişahla evli olmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin padişah olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında padişaha aşık olmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında padişahın karısı olduğunu görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişah kabri görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişah tahtı görmek kolaylık elde edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir