AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini askere giderken görmek

Kahve falında birini askere giderken görmek

Kahve falında birini askere giderken görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini askere giderken gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında birini askere giderken görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere giderken görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını askere giderken görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini askere giderken görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini askere giderken görmek kalabalık günler geçirileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir