AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini askere giderken görmek

Kahve falında eşini askere giderken görmek

Kahve falında eşini askere giderken görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, rütbe edineceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, birçok iş teklifi alınacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini askere giderken gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında eşini askere giderken görmek gelirinin sürekli olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek elindekini de bitireceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı askere giderken görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek hayatın düzene gireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir