AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birilerini ezmek

Kahve falında arabayla birilerini ezmek

Kahve falında arabayla birilerini ezmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevdiğine kavuşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla birilerini ezmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında arabayla birilerini ezmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpek ezmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla bebek ezmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla birini ezmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında arabayla birine ezmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir