AnaSayfa / Genel / Kahve falında uğur böceği yutmak

Kahve falında uğur böceği yutmak

Kahve falında uğur böceği yutmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, her daim temkinli olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında uğur böceği yutmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında uğur böceği yutmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline uğur böceği almak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kocaman uğur böceği görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yavru uğur böceği görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uğur böceğinin ısırdığını görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş uğur böceği görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük uğur böceği görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Kahve falında uğur böcekli yüzük görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir