AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal para yutmak

Kahve falında metal para yutmak

Kahve falında metal para yutmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında metal para yutmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında metal para yutmak elinin sıkışacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında metal yutmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden metal para toplamak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yeni duygular tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metal bozuk para görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde metal para bulmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk metal para görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski metal para görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında yabancı metal para görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir