AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yüzük taktığını görmek

Kahve falında birine yüzük taktığını görmek

Kahve falında birine yüzük taktığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet eder.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir