AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını görmek

Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını görmek

Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Kahve falında sevgilisinin yüzük taktığını görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzük taktıgını görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında birine yüzük taktığını görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzük taktığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir