AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek yeni bir yol tutulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, daha temkinli ve garantici olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine yorulur.

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında erkeğin altın yüzük taktığını görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, dertlerinin şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin altın yüzük taktığını görmek elinin de bollaşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine inanılır.

Kahve falında altın alyans yüzük taktığını görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin altın yüzük taktığını görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir