AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek günaha gireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşımın yüzük taktığını görmek kırgınlıkların geçeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir