AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında taşlı yüzük taktığını görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mor taşlı yüzük görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak oldukça kazançlı işler yapacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir