AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yoğurt vermek

Kahve falında birine yoğurt vermek

Kahve falında birine yoğurt vermek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, alanında marka bir isim olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birine yoğurt vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kase yoğurt görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sorunlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması yemek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manda yoğurdu görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yoğurt içmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, verimli olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir